Panerad fisk med potatis
och kall sås
Panerad fisk
4 bitar sejfilé
2 msk ägg
2 msk ströbröd
1 msk smör
- Ta fram en stekpanna till fisken.
- Lägg i hälften utav smöret i pannan och låt det smälta.
- Doppa filéerna i smöret och sedan i ströbrödet. Lägg dem sedan på en tallrik så länge.
- När plattan har blivit varm, och smöret har smält, sänker du värmen på plattan, och lägg på filéerna.
- Stek dem i ungefär 5-7 minuter på varje sida.
- Servera tillsammans med potatis och grönsaker/ sallad, kall sås.
kall sås:
1 msk majonäs
1 msk gräddfil
¼ lök
1 krm bostongurka
1 krm chillisås
Man kan lägga i lite
olika saker som man
tycker om eller som
man tror passar och
blir gott!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar