fredag 23 november 2012


Panerad fisk med potatis och kall sås



Panerad fisk

4 bitar sejfilé
2 msk ägg
2 msk ströbröd
1 msk smör

  1. Ta fram en stekpanna till fisken.
  2. Lägg i hälften utav smöret i pannan och låt det smälta.
  3. Doppa filéerna i smöret och sedan i ströbrödet. Lägg dem sedan på en tallrik så länge.
  4. När plattan har blivit varm, och smöret har smält, sänker du värmen på plattan, och lägg på filéerna.
  5. Stek dem i ungefär 5-7 minuter på varje sida.
  6. Servera tillsammans med potatis och grönsaker/ sallad, kall sås.
kall sås:
1 msk majonäs
1 msk gräddfil
¼ lök
1 krm bostongurka
1 krm chillisås

Man kan lägga i lite
olika saker som man
tycker om eller som
man tror passar och
blir gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar