Bikarbonatsbullar
jag
jobbade med Nathalie.
Sätt ugnen på
175-200°
så här gör du:
Blanda alla torra
ingredienser
1 ½ dl vetemjöl
½ dl grovt
rågmjöl
½ tsk salt
½ dl
solroskärnor
¼ dl linfrön
¼ dl torkade
aprikoser
½ tsk bikarbonat
Blanda resten
utav ingredienserna i en annan bunke
2 ½ dl filmjölk
2 ½ msk sirap
- Blanda i lite åt gången av de torra ingredienserna (ej aprikoserna) i filmjölken, rör om efter var gång.
- Hacka aprikoserna och blanda i dem.
- När allt är blandat klickar ni ut lagom stora klickar på ett bakplåtspapper.
- Grädda i ugnen i ca 15-20 minuter. De skall ej vara kladdiga när du sticker an provsticka i dem och de skall vara hårda på ytan
Resultat: dem
blev fina och goda!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar